Понеделник, 09 Май 2022 19:44

Ден на Европа – 9 май, 2022 година

За поредна година учениците от СУ „Никола Йонков Вапцаров“ взеха участие в отбелязването на Денят на Европа – 9 май, 2022 година. Традиционно в този ден се организира Ден на ученическото самоуправление. В инициативата взеха участие 47 ученика от 5 до 12 класове.
Ученичките от 11 „а“ клас за деня заеха следните позиции:
1.Севил Халил Халил - Директор
2. Мелиса Метин Тасим – ЗДУД – гимназиален етап
3. Джансу М. Карачол – ЗДУД – начален етап
Останалите ученици бяха преподаватели по Български език и литература, Английски език, География и икономика, Физическо възпитание и спорт, Компютърно моделиране и ИТ, Информатика, Информационни технологии, Математика, Биология и ЗО, Химия и ООС , Изобразително изкуство, Музика, Човекът и природата и др.
Места заеха и ученици на работни позиции – педагогически съветник, домакин, охрана, ЗАТС ( секретар).
Всички ученици с желание се включиха в дейностите за деня под вещото ръководство на училищното ръководство и своите преподаватели.
В голямото междучасие се проведе импровизирана оперативка в учителската стая, където Директор и зам. директори запознаха колегите си с текущи задачи за седмицата.
Учениците със специални образователни потребности се включиха с дейностите - изработване на рисунки и есе, свързани с темата .
Благодарим на всички ученици и преподаватели , които се включиха в този различен ден – Денят на Европа и денят на ученическото самоуправление!

Прочетена 265 пъти