Сряда, 10 Май 2023 08:21

Ден на Европа – 9 май, 2023 година

За поредна година учениците от СУ „Никола Йонков Вапцаров“ взеха участие в отбелязването на Денят на Европа – 9 май, 2022 година. Традиционно в този ден се организира Ден на ученическото самоуправление. В инициативата взеха участие 50 ученика от V до XI класове.

През целият ден длъжността на Директор,  ЗДУД и ЗДАД  изпълниха учениците:

  1. Директор – Таня Ликова – от XI „а“ клас
  2. ЗДУД – Кремена Боюклиева – от XI „б“ клас
  3. ЗДАД – Мелда Сали – от XI „а“ клас

Останалите ученици бяха преподаватели по Български език и литература , Английски език, География и икономика, История и цивилизации, Английски език, Изобразително изкуство, Физическо възпитание и спорт, Компютърно моделиране и ИТ,  Информационни технологии, Математика, Биология и ЗО, Химия и ООС , Изобразително изкуство, Музика, Човекът и природата и др.

 Ученици заеха и местата  на работни позиции –  домакин и охрана.

Всички ученици с желание се включиха в дейностите за деня под вещото ръководство на училищното ръководство и своите преподаватели.

В голямото междучасие се проведе импровизирана оперативка в учителската стая, където Директор и зам. директори запознаха колегите си с текущи задачи за седмицата.

Учениците със специални образователни потребности се включиха с дейностите -  изработване на  рисунки, свързани с темата .

 

Благодарим на всички ученици и преподаватели , които се включиха активно в този различен ден – Денят на Европа и денят на ученическото самоуправление!

Прочетена 44 пъти Последно променена в Петък, 12 Май 2023 10:35