СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Заповед за провеждане на учебните занятия за периода от 05.05. до 07.05.2021 г. вкл.

Е-мейл Печат ПДФ

Вашият барузър не поддържа PDF файлове. Моля свалете файла от: ТУК.

Отлично представяне на олимпиадата по ИТ

Е-мейл Печат ПДФ

inform

През учебната 2020/2021 година Арда Хюсеин Халибрям от Vа клас, Адлен Сезгин Исмаил от VIа клас с ръководител Гюлджан Дауд и Мерт Фикрет Мюмюн от IXа клас с ръководител Ибрахим Ибрахим регистрираха своите проекти за участие в Националната олимпиада по информационни технологии и участваха в областния кръг, където ги защитиха блестящо. От възможни 100 точки Арда има 92, Адлен – 91, а Мерт – 94. И тримата бяха предложени от областната комисия за участие в националния кръг и наградени с грамота за отлично представяне. Пожелаваме им бъдещи успехи!

Отлично представяне на Национално състезание по компютърно моделиране

Е-мейл Печат ПДФ

komp mod

За първа година се проведе Национално състезание по компютърно моделиране за ученици от 4. клас. След успешно представяне, 3-ма от явилите се на общинския кръг се класираха за участие в областния кръг на състезанието – Керем Тефик и Рита Хиджази от 4.а клас и Дениз Златев от 4.б клас. Учениците бяха подготвени за състезанието от своите класни ръководители Севинч Юмер и Софка Колева, както и от Гюлджан Дауд – старши учител по ИТ.
След провеждане на областното мероприятие, Керем Тефик зае трето място. Всички ученици, участвали в състезанието, получиха грамоти от РУО – гр. Кърджали .
Пожелаваме бъдещи успехи на малките програмисти на СУ „Никола Йонков Вапцаров“!

Десетокласници преминаха обучение в Центъра за военно обучение край село Широко поле

Е-мейл Печат ПДФ

voenno

На 22.04.2021 г. учениците от 10 а и 10 б клас от СУ „Н. Й. Вапцаров“ преминаха обучение в Общинския ученически център за военнно обучение и спасителни дейности край село Широко поле. Обучението започна с отдаване на почит и поднасяне на цветя на паметника на героите – фронтоваци, загинали във Втората световна война. Еднодневното занятие беше проведено от специалисти от Военното окръжие съвместно със Съюза на офицерите от запаса. Учениците се запознаха със съвременното въоръжение в българската армия – автомат Калашников, минохвъргачки и оръдия.

Заповед за провеждане на учебните занятия за периода от 26.04. до 29.04.2021 г. вкл.

Е-мейл Печат ПДФ

Вашият барузър не поддържа PDF файлове. Моля свалете файла от: ТУК.

Страница 2 от 20

Безопасност на движението по пътищата

Правила за Обучение в условие на COVID 19

Образование В УСЛОВИЕ НА COVID 19

Poster final

Електронен дневник

Административни услуги

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"