СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Таня Ликова с награда от Националния литературен конкурс "Рада Казалийска"

Е-мейл Печат ПДФ

tanq lit

Таня Мирославова Ликова от 9.а клас се класира на трето място с участието си в литературен конкурс с разказ на тема: „Училище за светлина“ към НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ – 1935“„Рада Казалийска” за 2020 г.,в памет на първата българска поетеса и светска учителка в Родопския край. Награждаването се извърши на 1 ноември 2020 г. Наградените творби са публикувани в сайта на читалището – chitalishte.info, както и в сайта на фондация „Буквите”.
ЧЕСТИТО, ТАНЯ! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ УСПЕХИ!

Десетокласничката Севил Халил на първо място в Национален конкурс по фотография.

Е-мейл Печат ПДФ

sevil1Завърши Националния конкурс по фотография „Фотоприказки“-Кърджали 2020
Целта му е да се даде възможност за творческа изява на младите хора, да се развива и усъвършенства техния талант в областта на фотографското изкуство, да формира и доразвие умения за работа с фотографска техника. В две категории се борят участниците: Художествена фотография и Пейзаж и природа.
В категория Пейзаж и природа -втора възрастова група ІХ – ХІІ клас на първо място в националния конкурс е класирана Севил Халил, от Х А клас СУ „Никола Йонков Вапцаров“ град Момчилград с ръководител Димитрина Вълкова.

Съобщение

Е-мейл Печат ПДФ

iStock 872232248Ръководството на СУ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Момчилград уведомява всички ученици, учители и родители, че във връзка със заповед № РД-01-626/ 27.10.2020 на МЗ за преустановяване на присъствените учебни занятия за учениците от гимназиален етап на образование, обучението ще се осъществява в електронна среда от разстояние, за времето от 29.10.2020 година до 11.11.2020 година.

Обучението в електронна среда от разстояние ще се осъществява синхронно (поставят се отсъствия и оценки) в Microsoft Teams и по сега действащите седмично разписание и продължителност на учебните часове.

Учител от нашето училище е класиран на трето място в Националния конкурс за учители за най-добър урок

Е-мейл Печат ПДФ

guldjanГюлджан Дауд – ст. учител по ИТ и информатика в СУ „Никола Йонков Вапцаров“-град Момчилград – е класирана на трето място в Националния конкурс за учители за най-добър урок, проведен в културна институция, музей или галерия през 2019 г. Гюлджан Дауд проведе урок с ученици от девети клас в Историческия музей в гр. Пловдив.
Конкурсът се провежда в рамките на Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Културните институции като образователна среда“.
В конкурса могат да участват учители от всички видове училища в страната с педагогически практики в три категории: урок в културна институция; урок в музей; урок в галерия.
Проектите за проведен най-добър урок се оценяват от национална комисия, определена със заповед на министъра на образованието и науката, която предлага по един проект от съответната категория за награда от МОН.

Правила за организиране и провеждане на образователен процес и работа през учебната 2020 - 2021 г. в условия на COVID 19

Е-мейл Печат ПДФ

Страница 6 от 20

Безопасност на движението по пътищата

Правила за Обучение в условие на COVID 19

Образование В УСЛОВИЕ НА COVID 19

Poster final

Електронен дневник

Административни услуги

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"