СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Грамота и златен медал за Севил Халил от 10 а клас и ст.учител по география и икономика Димитрина Вълкова.

Е-мейл Печат ПДФ

sevil10

На 12 ноември 2020 год. Директора на СУ Н. Й. Вапцаров, госпожа Валя Чанев връчи наградите на победителя в Националния конкурс "Фотоприказка 2020" - грамота и златен медал на ученичката Севил Халил от 10. а клас. Грамота получи и старши учител по география и икономика Димитрина Вьлкова като ръководител на победителя във втора възрастова група 10-12 клас.

СЪОБЩЕНИЕ

Е-мейл Печат ПДФ

I. За учениците от гимназиален етап (VIII - XII клас):

1. Учениците от гимназиален етап продължат обучението си в електронна среда от разстояние до 13.11.2020 г. (петък) вкл.

2. На 16.11.2020 г. (понеделник) учениците от гимназиален етап се връщат в училище за присъствени учебни занятия.

II. За учениците от прогимназиален етап (V- VII клас):

1. Преустановят се присъствените учебни занятия и груповите извънкласни дейности и занимания за учениците от прогимназиален етап считано от 16.11.2020 г. до 27.11.2020 г. вкл.

2Учениците от прогимназиален етап преминават на обучение  в електронна среда от разстояние, считано от 16.11.2020 година до 27.11.2020 г. вкл.

3. Обучението в електронна среда от разстояние се осъществява синхронно (поставят се отсъствия и оценки) в Microsoft Teams, съгласно приетите Правила за превключване от присъствено обучение в обучение в електронна среда от разстояние.

4. Обучението от разстояние в електронна среда се осъществява по сега действащото седмично разписание и намалена продължителност на учебните часове – 30 минути.

5. Педагогическият съветник оказва на учениците в прогимназиален етап психологическа подкрепа в електронна среда от разстояние.

ГРАФИК

НА ЧАСОВЕТЕ В ПРОГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП

Таня Ликова с награда от Националния литературен конкурс "Рада Казалийска"

Е-мейл Печат ПДФ

tanq lit

Таня Мирославова Ликова от 9.а клас се класира на трето място с участието си в литературен конкурс с разказ на тема: „Училище за светлина“ към НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ – 1935“„Рада Казалийска” за 2020 г.,в памет на първата българска поетеса и светска учителка в Родопския край. Награждаването се извърши на 1 ноември 2020 г. Наградените творби са публикувани в сайта на читалището – chitalishte.info, както и в сайта на фондация „Буквите”.
ЧЕСТИТО, ТАНЯ! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ УСПЕХИ!

Десетокласничката Севил Халил на първо място в Национален конкурс по фотография.

Е-мейл Печат ПДФ

sevil1Завърши Националния конкурс по фотография „Фотоприказки“-Кърджали 2020
Целта му е да се даде възможност за творческа изява на младите хора, да се развива и усъвършенства техния талант в областта на фотографското изкуство, да формира и доразвие умения за работа с фотографска техника. В две категории се борят участниците: Художествена фотография и Пейзаж и природа.
В категория Пейзаж и природа -втора възрастова група ІХ – ХІІ клас на първо място в националния конкурс е класирана Севил Халил, от Х А клас СУ „Никола Йонков Вапцаров“ град Момчилград с ръководител Димитрина Вълкова.

Съобщение

Е-мейл Печат ПДФ

iStock 872232248Ръководството на СУ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Момчилград уведомява всички ученици, учители и родители, че във връзка със заповед № РД-01-626/ 27.10.2020 на МЗ за преустановяване на присъствените учебни занятия за учениците от гимназиален етап на образование, обучението ще се осъществява в електронна среда от разстояние, за времето от 29.10.2020 година до 11.11.2020 година.

Обучението в електронна среда от разстояние ще се осъществява синхронно (поставят се отсъствия и оценки) в Microsoft Teams и по сега действащите седмично разписание и продължителност на учебните часове.

Страница 6 от 20

Безопасност на движението по пътищата

Правила за Обучение в условие на COVID 19

Образование В УСЛОВИЕ НА COVID 19

Poster final

Електронен дневник

Административни услуги

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"