Сряда, 17 Май 2023 12:38

ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК „ПРОЛЕТНА МАГИЯ“

С настъпването на пролетта, на 16.05.2023г. в Средно училище „Никола Йонков Вапцаров” се докосваме до духа и магията на една традиция. Традиция, която обединява всички ученици, учители, родители – нашата училищна общност. Гости бяха кмета на Община Момчилград Илкнур Кязим и заместник-кметовете Гюлюзар Исмаил, Айхан Осман и Мюзейда Пашалъ, началник-отдел "Хуманитарни дейности". След прочувственото слово на нашия директор Валя Чанева, беше и на кмета на Общината.
Талантливите ученици на Средно училище „Никола Йонков
Вапцаров” представиха богата празнична програма с вдъхновени изпълнения на песни, танци и скечове. Прекрасните мажоретки откриха празничната програма, а за финал песента „Един неразделен клас" специален поздрав за абитуриентите от Випуск 2023 като развълнуваха всички присъстващи. Какъв би бил един празник, ако в него няма кръшни ритми от изконната българска
народна музика? В красиви българки носии бяха нашите ученички от 9 а клас към ОДК- Момчилград. Учениците и учителите в нашето училище умеят да тачат традициите и да създават нови. Това проличава на всички училищни празници. Тържеството завърши с хоро „Бяла роза", на което се хванаха не само ученици и учители, абитуриенти, но и родители!
повече снимки ТУК и ТУК
Прочетена 45 пъти Последно променена в Сряда, 17 Май 2023 12:44