СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Ден на ученическото самоуправление.

Е-мейл Печат ПДФ

На 08.05.2009 г. в СОУ „Н.Й.Вапцаров” – Момчилград се проведе за трета поредна година „Ден на ученическото самоуправление”. В този ден всички преподаватели, както и Ръководството на училището и администрацията бяха заместени при изпълнение на служебните си задължения от ученици. В „Ден на ученическото самоуправление” взеха участие 57 ученика от V XI класове.

За „Директор” бе предложена и избрана Теодора Здравкова Георгиева- от XI а клас, а за „Заместник – директори” : Шенай Хюсню Халибрям – XI в и Моника Миткова Ангелушева – от X а клас. Задълженията на администрацията се изпълняваха от Сание Мюмюн и Росица Райчева – от X a клас

Денят на самоуправлението започна в ранната утрин на 08.05.2009г. преди 7.30 часа, когато „учениците – учители”, празнично облечени започнаха своите работни часове по класове – от VIII до XI клас. Всички ученици, заместващи преподавателите, се бяха подготвили за преподаването, а „Ръководството” бе получило предварителни указания от Директора и зам. Директорите за спецификата на работата и за работните задължения през този ден. Учениците с желание проведоха своите часове като преподаватели. В 9.50 се проведе традиционната среща на „Директорите” и „Преподавателите” , на която се обсъдиха и поставиха важни за училището задачи и предстоящи събития. В среден курс „учениците – преподаватели” също се справиха много добре със служебните си задължения. Денят на самоуправлението бе документиран със снимков материал от самите ученици, за които участието в управлението на училището се оказа интересна и същевременно нелека задача. Учениците показаха, че когато им се възложи отговорна задача, те са готови да приемат това предизвикателство и успешно да се справят с него.

Проект "Твоят час"

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"

Топонимично изследване на родовите връзки