СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Призови места за ученици от СОУ "Н.Й.Вапцаров" на областните олимпиади.

Е-мейл Печат ПДФ

Учениците от СОУ „Н.Й.Вапцаров“, гр. Момчилград активно участват във всички олимпиади и постигат високи резултати.

Ученичката от 7а клас Берна Бахри Дауд е предложена за участие в националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование.

Гордост за училището е ученикът от 5а клас Баръш Мухамед Шериф, отличен с Грамота от РИО – гр. Кърджали за постигнати високи резултати на областния кръг на олимпиадата по история и цивилизация.

СОУ „Н.Й.Вапцаров“- гр. Момчилград ще бъде домакин на XXXIX Национална олимпиада по биология и здравно образование, която ще се проведе на 5. и 6. април,  2014г.

Зам.-министър Ангел Величков посети СОУ „Н.Й. Вапцаров”

Е-мейл Печат ПДФ

Заместник-министърът на външните работи Ангел Величков посети днес СОУ „Н.Й. Вапцаров” и се срещна с единадесетокласници в час по история. Дипломатът бе посрещнат от директора на учебното заведение Мюмюн Юсуф и ресорния зам.-кмет на община Момчилград Ерол Мехмед.  Пред средношколците Ангел Величков разказа за дейността на Министерството на външните работи и работата на българските дипломати през последните 23 години в сферата на  международното сътрудничество.

Образователната система в България и кариерното развитие на младите хора предизвикаха сериозен интерес от страна на учениците, които отправиха редица въпроси към зам.-министъра за обучението и професионалната им реализация. Той ги посъветва да изучават повече чужди езици, тъй като езиковото многообразие е от голямо значение за реализация в модерния свят.

Ангел Величков не пропусна да отдаде почит на Нелсън Мандела изтъквайки, че покойният бивш южноафрикански президент се е превърнал в символ на мира и разбирателството между хората от различни култури. Отбеляза, че с упоритост, труд и търпение младите хора ще осъществят своите мечти. „Обучението зад граница за срок от семестър или година ще ви даде допълнителна представа да развиете своите качества”, посочи зам.-министърът на външните работи.

Бяха раздадени брошури за налични програми за старт на кариерата и учебни стажове във външното министерство.

По-късно през деня дипломатът ще бъде на посещение в Ардино и Кърджали. 

Ученическото портфолио приоритет в политиката на СОУ „Н.Й.Вапцаров“

Е-мейл Печат ПДФ

Файлове за изтегляне

Документи за участие в тръжна процедура

Е-мейл Печат ПДФ

Документи за участие в тръжна процедура: Доставка на закуска за учениците от I - IV клас и обяд за учениците от ПИГ за времето от 07.01.2012г. до 31.10.2014г., може да изтеглите от ТУК

Връчване на дипломите на випуск 2012

Е-мейл Печат ПДФ

    56  зрелостници от СОУ „Никола Й. Вапцаров” - Момчилград получиха своите дипломи за завършено средно образование на официално тържество, което се състоя в понеделник, 25.06.2012г. в кинозалата на училището. Те бяха връчени от директора на учебното заведение Мюмюн Юсуф с пожелания за успешна реализация в живота.

Всички ученици се чувстваха изключително щастливи и горди, че са учили в това училище. Випуск 2012 има с какво да се гордее. Постигналите най-висок успех бяха отличени с грамоти и предметни награди на 24 май –Деня на славянската писменост и култура.
     Младежите бяха радостни, че завършват този важен етап от живота си и изразиха готовност да поемат отговорност пред себе си и обществото за следващото предизвикателство, а именно да са добри и успешни студенти.
     Пожелаваме им да се реализират успешно в живота и да бъдат в помощ за  бъдещето на града и страната ни.,,

Още снимки тук

Страница 2 от 7

Проект "Твоят час"

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"

Топонимично изследване на родовите връзки