СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Обява за набиране на предложения за доставка на плодове и зеленчуци по схема "Училищен плод"

Е-мейл Печат ПДФ

Заповед за определяне на доставчик по схема "Училищно мляко"

Е-мейл Печат ПДФ

ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК

Е-мейл Печат ПДФ

С настъпването на пролетта, на 09.05.2019г., в Средно училище „Никола Йонков Вапцаров” се докосваме до духа и магията на една традиция. Традиция, която обединява всички ученици, учители, родители – нашата училищна общност.

Талантливите ученици на Средно училище „Никола Йонков Вапцаров” представиха богата празнична програма с вдъхновени изпълнения на стихове, песни и танци. Прекрасните мажоретки откриха празничната програма, последвани от малките първолачета с танц със знамена. По традиция не ни подминаха и актуалните новини на СУ „Никола Й. Вапцаров“. Какъв би бил един празник, ако в него няма кръшни ритми от изконната българска народна музика? Прочувственото изпълнение на Тодор Чаушев от VІІІ б клас  на  песента „Йовано, Йованке“  развълнува всички присъстващи.

Учениците и учителите в нашето училище умеят да тачат традициите и да създават нови. Това проличава на всички училищни празници.

Тържеството завърши с Хороводна китка - сборна група от VII, VIII и IX клас, на което се хванаха не само ученици и учители, но и родители!

ПРОГРАМАТА НА ПРАЗНИКА

Ученическо самоуправление

Е-мейл Печат ПДФ

За пореден път на 9.05.2019 г. 59 ученици от СУ „Никола Йонков Вапцаров“ – гр. Момчилград от V до XII клас участваха в „Ден на ученическото самоуправление“. Нашите „Директор“, „Зам. Директори“ и „Учители“ застанаха на избраните от тях работни позиции, като заместиха за определени часове в работата своите преподаватели, и други служители в училището - завеждащ административна служба, домакин, охрана и медицинска сестра. Подготвени от своите учители, с много старание, всички ученици изпълниха своите отговорности. Учениците успяха да видят в какво се състои ежедневието на всеки колега и служител в училищната общност, спецификата и трудността на изпълняваните от тях задължения. Всички ученици, подкрепени от своите преподаватели участваха в импровизирана „оперативка“ , в която поставиха различни „ работни задачи“ и направиха важни съобщения: 1. „Директорът“ – Венцислав Славейков от 11 „а“ клас 2.„Зам.Директорът по учебна дейност – прогимназиален и гимназиален етап“ – Габриела Иванова от 11 „ а“ клас 3. „Зам.Директор по учебна дейност – начален етап“ - Емине Сюлейман от 11 „б“ клас 4. „Зам.Директор административна дейност“ – Мелиса Исмаил от 11 „а“ клас Благодарим на всички учениците и техните преподаватели за активното участие в този специален ден! Пожелаваме на учениците в бъдеще да бъдат успешни и амбициозни млади хора, реализирани в професията си.

АЛБУМ СЪС СНИМКИ  ВЪВ ФЕЙСБУК

Обява за набиране на предложения за доставка на млечни продукти по схема "Училищно мляко"

Е-мейл Печат ПДФ

Страница 10 от 18

Безопасност на движението по пътищата

Правила за Обучение в условие на COVID 19

Образование В УСЛОВИЕ НА COVID 19

Poster final

Електронен дневник

Административни услуги

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"