СУ "Н.Й.Вапцаров"

joomla templates

Ученическо самоуправление

Е-мейл Печат ПДФ

За пореден път на 9.05.2019 г. 59 ученици от СУ „Никола Йонков Вапцаров“ – гр. Момчилград от V до XII клас участваха в „Ден на ученическото самоуправление“. Нашите „Директор“, „Зам. Директори“ и „Учители“ застанаха на избраните от тях работни позиции, като заместиха за определени часове в работата своите преподаватели, и други служители в училището - завеждащ административна служба, домакин, охрана и медицинска сестра. Подготвени от своите учители, с много старание, всички ученици изпълниха своите отговорности. Учениците успяха да видят в какво се състои ежедневието на всеки колега и служител в училищната общност, спецификата и трудността на изпълняваните от тях задължения. Всички ученици, подкрепени от своите преподаватели участваха в импровизирана „оперативка“ , в която поставиха различни „ работни задачи“ и направиха важни съобщения: 1. „Директорът“ – Венцислав Славейков от 11 „а“ клас 2.„Зам.Директорът по учебна дейност – прогимназиален и гимназиален етап“ – Габриела Иванова от 11 „ а“ клас 3. „Зам.Директор по учебна дейност – начален етап“ - Емине Сюлейман от 11 „б“ клас 4. „Зам.Директор административна дейност“ – Мелиса Исмаил от 11 „а“ клас Благодарим на всички учениците и техните преподаватели за активното участие в този специален ден! Пожелаваме на учениците в бъдеще да бъдат успешни и амбициозни млади хора, реализирани в професията си.

АЛБУМ СЪС СНИМКИ  ВЪВ ФЕЙСБУК

Обява за набиране на предложения за доставка на млечни продукти по схема "Училищно мляко"

Е-мейл Печат ПДФ

Таня Ликова от 7. „а“ ще ни представи на националната олимпиада по история и цивилизации

Е-мейл Печат ПДФ
Седмокласничката от СУ „Никола Йонков Вапцаров“ в Момчилград Таня Ликова ще представи област Кърджали на националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации. Финалното състезание за учениците, допуснати от Националната комисия, ще се проведе в Копривщица, при домакинството на РУО – София–регион.
Таня има афинитет към историята и се готви целенасочено за участието си в престижното състезание. Постижението на ученичката, която се обучава в училището от първи клас, се дължи и на Бойка Атанасова - старши учител по история и цивилизации.

Ученичка от СУ „Н. Й. Вапцаров“ – Момчилград отива на националната олимпиада по английски език

Е-мейл Печат ПДФ

Ипек Ибрахим, възпитаничка на СУ „Никола Йонков Вапцаров“ – Момчилград, е една от двете осмокласнички, които ще представят Кърджалийска област на националния кръг на олимпиадата по английски език тази година. Финалното състезание за победителите от областните кръгове от цялата страна ще стартира в 10 часа на 23. март 2019 г. в гр. Хасково. Постижението на ученичката oт 8.„а“ клас е както личен успех за  преподавателката в профил „Чужди езици“ с интензивно изучаване на английски език Нилюфер Мюмюн, така и повод за гордост на всички учители и ученици в училището и обществеността в малкия родопски град.

Фотоконкурс

Е-мейл Печат ПДФ

ПРОЕКТ ПО КОНКУРСНА ПРОЦЕДУРА 33.14.2015

„Културата на етносите в община Момчилград – от минало към настояще“

 

СОУ „Никола Йонков Вапцаров“ – гр. Момчилград

О Б Я В А

ЗА ФОТОКОНКУРС

НА ТЕМА  „МОЯТ МОМЧИЛГРАД“

Категории:

1.    „Момчилград през деня“

2.    „Нощен Момчилград“

3.    „Момчилград от високо“

4.    „Паметници на културата в Момчилград“

5.    „Културни събития в Момчилград“

6.    „Децата на Момчилград“

7.    „Европейски проекти в Момчилград“

8.    „Празници в Момчилград“

9.    „Спортът в Момчилград“

10. „Туризъм в Момчилград“

11. „Икономически живот в Момчилград“

12. „Духовност в Момчилград“

13. „Природата на Момчилград“

Страница 9 от 16

Правила за Обучение в условие на COVID 19

Образование В УСЛОВИЕ НА COVID 19

Poster final

Електронен дневник

Административни услуги

Връзка с нас

Telephone number of Администратор +35936312119 / +35936312254

ПРЕВОДАЧ/TRANSLATOR

Кои сме ние?

"Култура на етносите в община Момчилград-от минало към настояще"